Vijesti
Tjedan cjeloživotnog učenja - interaktivna radionica kuharstva
Autor: Marina Markanović, 10. 12. 2024.
U školskom praktikumu kuharstva Srednje škole Stjepana Sulimanca, u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, u petak 6. 12. 2024. održana je interaktivna radionica kuharstva s temom tradicionalna jela od heljde.
Polaznici radionice bili su učenici 2.d i 3.d razreda, smjer kuhar i članice udruge Čuvarice kulturne baštine iz Kladara te članice Udruge umirovljenika Općine Pitomača.
Tijekom radionice polaznici su prigotovljavali paštetu od tune i heljde, kruh od heljde, pljeskavice s heljdom, juhu od heljde i krumpira, piletinu s porilukom i heljdom, svinjski kare s heljdom u WOK-u i kremu od heljde s kompotom od višanja.
Radionicu je organizirao i vodio prof. kuharstva Darko Baričević.
Hvala svim sudionicima radionice na doprinosu očuvanja tradicionalne gastronomije podravskoga kraja.
Više fotografija možete pogledati na Facebook stranici naše Škole.









Static HTML
Raspored sati
Nastavnici - tjedan B - od 4.11.2024..pdf
Razredi - tjedan A - od 4.11.2024..pdf
Razredi - tjedan B - od 4.11.2024.pdf
Nastavnici - tjedan A - od 4.11.2024.pdf
Razredi - tjedan A - od 4.11.2024..pdf
Razredi - tjedan B - od 4.11.2024.pdf
Nastavnici - tjedan A - od 4.11.2024.pdf
Anketa
Sviđaju li Vam se naše nove stranice?
Oglasna ploča
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
Naša škola u medijima
HRT1, U istom loncu,... | ![]() |
> U istom loncu (1. dio) |
> U istom loncu (2. dio) |
> U istom loncu (3. dio) |
> U istom loncu (4. dio) |
> U istom loncu (5. dio) |
> U istom loncu (6. dio) |
![]() |
Tv Jabuka, Emisija "... | ![]() |
![]() |