Gastro radionica za maturante u Aspiri u Zagrebu
Autor: Marina Markanović, 15. 2. 2023.
Visoka škola Aspira u Zagrebu organizirala je besplatnu gastro radionicu za maturante s renomiranim istarskim kuharom, Davidom Skokom. Radionica odnosno masterclass održao se u petak, 10. veljače 2023. godine. Radionicu su pohađali učenici 3. d razreda, kuhari.
Učenici 3. d razreda koji su sudjelovali u radionici su: Antonio Hrbak, Kristina Tudić i Matej Bedeković. Masterclass je bio sjajna prilika za naše učenike koji se školuju u ugostiteljstvu da ih se potakne da i dalje razvijaju vještine u području svoje buduće profesije. Tema je bila jeftina riba u modernoj gastronomiji, a poruka našim učenicima glasi: "Ako si završni class, dođi na masterclass u Aspiru!"
Vrijedi izdvojiti i da Visoka škola Aspira već dugi niz godina školuje svoje studente da postanu stručnjaci za rad u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i turizmu uvođenjem novih dodatnih znanja i vještina putem specijalizacije. Za naše učenike, smjer Konobar, svakako je zanimljiv Studij gastronomije, koji uključuje više od 80 praktičnih radionica s brojnim stručnjacima, kako iz svijeta kulinarstva, tako i iz područja restoraterstva, sommelierstva i menadženta.
Kako je našim maturantima bilo na masterclassu, uz pratnju nastavnika Skendera, pogledajte u priloženoj fotogaleriji!
Razredi - tjedan A - od 11.03.2024..pdf
Razredi - tjedan B - od 11.03.2024.pdf
Nastavnici - tjedan A - od .11.03.2024.pdf
HRT1, U istom loncu,... |
> U istom loncu (1. dio) |
> U istom loncu (2. dio) |
> U istom loncu (3. dio) |
> U istom loncu (4. dio) |
> U istom loncu (5. dio) |
> U istom loncu (6. dio) |
Tv Jabuka, Emisija "... |