Gastro radionica za nastavnike održana u Ugostiteljsko-turističkoj školi u Osijeku
Autor: Marina Markanović, 16. 2. 2023.
Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka jučer je održao kuharsku radionicu za nastavnike i mentore kod poslodavaca, a u sklopu projekta "VirtuOs". Radionica je trajala 5 sati, a predavač je bio poznati hrvatski Chef David Skoko.
Tema kuharske radionice bila je "Gastronomski zanemarene riblje vrsta Jadrana", a u njoj su sudjelovali naši nastavnici Davor Skender i Darko Baričević. Cilj radionice je održiva konzumacija jadranske ribe, a s ovim aktivnostima radi se na jačanju kompetencija nastavnika i mentora kod poslodavaca.
David Skoko predstavio je tradicionalnu kuhinju istarskoga kraja, pripremljenu i prezentiranu na moderniji način, a koristeći moderne tehnike kuhanja nastoji podići prepoznatljivost naše gastronomije.
Razredi - tjedan A - od 4.11.2024..pdf
Razredi - tjedan B - od 4.11.2024.pdf
Nastavnici - tjedan A - od 4.11.2024.pdf
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
HRT1, U istom loncu,... | ![]() |
> U istom loncu (1. dio) |
> U istom loncu (2. dio) |
> U istom loncu (3. dio) |
> U istom loncu (4. dio) |
> U istom loncu (5. dio) |
> U istom loncu (6. dio) |
![]() |
Tv Jabuka, Emisija "... | ![]() |
![]() |