Podravski snack
Autor: Marina Markanović, 11. 9. 2024.
U subotu, 7. rujna 2024. u Turističko-informativnom centru Klopotec na Kladarskom bregu započelo je 4. izdanje vinskog festivala „Slavonija i Podravina wine note“. U subotu je održan 1. event pod nazivom „VINSKI CABARET“.
Na poziv direktorice Turističke zajednice Općine Pitomača Ivone Pankasz Srednja škola Stjepana Sulimanca aktivno se uključila u realizaciju ovog eventa i prigotovila Podravski snack, tj. tradicionalna jela Podravine pripremljena od izvornih podravskih namirnica, te prezentirana na inovativan način u obliku finger fooda (mali zalogaji).
Pri odabiru namirnica pratili smo godišnja doba i autentičnost namirnica.
Na bife stolu smo gostima ponudili: salatu od heljde, domaći kruh sa svinjskom masti, paštetu od heljde, juhu od buče, piletinu s mlincima od koprive, okruglice od soma, jesenje plodove Podravine (okruglice od suhog voća i orašastih plodova), kremu od sira s vinogradarskim breskvama, parfe od heljde s kompotom od višanja.
Sva jela su prigotovili prof. kuharstva Darko Baričević i učenik, mladi chef Antonio Hrbak.
Iskrene čestitke prof. Baričeviću i mladom chefu Antoniju na uspješno odrađenom poslu.
Kako je izgledao bife, stol pogledajte u galeriji.
Razredi - tjedan A - od 4.11.2024..pdf
Razredi - tjedan B - od 4.11.2024.pdf
Nastavnici - tjedan A - od 4.11.2024.pdf
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Ispravljeni Poziv kand...
HRT1, U istom loncu,... | ![]() |
> U istom loncu (1. dio) |
> U istom loncu (2. dio) |
> U istom loncu (3. dio) |
> U istom loncu (4. dio) |
> U istom loncu (5. dio) |
> U istom loncu (6. dio) |
![]() |
Tv Jabuka, Emisija "... | ![]() |
![]() |