Naši ugostitelji sudjelovali na 11. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu u Šibeniku
Autor: Administrator , 11. 6. 2007.
Na 11. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu koje je održano od 31. svibnja do 02. lipnja u hotelskom naselju Solaris kod Šibenika sudjelovali su i učenici ugostiteljske struke naše škole. Naime, Virovitičko-podravska županija ove je godine bila domaćin savjetovanja, pa se tih dana predstavljalo gospodarstvo, poduzetništvo ali i turizam i ugostiteljska ponuda našega kraja. Kako je između ostalog za preko 700 sudionika nacionalnog savjetovanja Županija Virovitičko-podravska bila i domaćin i na ručku, odlučeno je da se gostima posluže autohtona jela podravsko-slavonske kuhinje. Taj veliki dio posla odradilo je 7 učenika naše škole koji se obrazuju za zanimanje kuhar, zajedno sa svojim nastavnikom Darkom Baričevićem.
Na 11. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu koje je održano od 31. svibnja do 02. lipnja u hotelskom naselju Solaris kod Šibenika sudjelovali su i učenici ugostiteljske struke naše škole.
Naime, Virovitičko-podravska županija ove je godine bila domaćin savjetovanja, pa se tih dana predstavljalo gospodarstvo, poduzetništvo ali i turizam i ugostiteljska ponuda našega kraja.
Kako je između ostalog za preko 700 sudionika nacionalnog savjetovanja Županija Virovitičko-podravska bila i domaćin i na ručku, odlučeno je da se gostima posluže autohtona jela podravsko-slavonske kuhinje. Taj veliki dio posla odradilo je 7 učenika naše škole koji se obrazuju za zanimanje kuhar, zajedno sa svojim nastavnikom Darkom Baričevićem.
U Šibeniku su bili slijedeći učenici:
Polona Rukavina III.b razred
Zvonimir Tomašek, III. b razred
Kristijan Šiptar, II. c razred
Duško Štefanić, II. c razred
Christine Kihler, II. c razred
Mateja Mihoković, II. c razred
Dijana Stipčić, I. d razred
Za sve uzvanike i goste pripremljen je slijedeći Menu:
* srneći gulaš sa suhim voćem
* srneća pisanica u umaku od gljiva
* krvavice, kobasice i pečenice uz heljdinu kašu
* podravsko slavonski pladanj ( kulen, domaća suha kobasica, švargla, suha slanina i čvarci te domaći sir i vrhnje )
i na kraju pregršt pravih domaćih kolača, kruh iz krušne peći te svježe jagode, trešnje i jabuke iz podravske ravnice.
O tome kako su se naši učenici snašli pripremajući hranu u pravoj , velikoj hotelskoj kuhinji, dovoljno govori podatak da su nakon ručka svi pladnjevi u hotelskom restoranu ostali prazni, a učenicima zajedno s njihovim nastavnikom ponuđeno je da ostanu raditi i preko ljeta.
Razredi - tjedan A - od 4.11.2024..pdf
Razredi - tjedan B - od 4.11.2024.pdf
Nastavnici - tjedan A - od 4.11.2024.pdf
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
- Obavijest o izboru kan...
- Poziv kandidatima na t...
- Natječaj za posao...
HRT1, U istom loncu,... | ![]() |
> U istom loncu (1. dio) |
> U istom loncu (2. dio) |
> U istom loncu (3. dio) |
> U istom loncu (4. dio) |
> U istom loncu (5. dio) |
> U istom loncu (6. dio) |
![]() |
Tv Jabuka, Emisija "... | ![]() |
![]() |